" Tätä kirjettä kun kirjoitan on äitimme (asukkaan nimi) päässyt jo haudan lepoon. Haluamme kiittää koko henkilökuntaa äitimme hyvästä hoidosta. Koko henkilökunta oli mukavia ja huolehtivaisia. (asukkaan  nimi) sai hyvää hoitoa ja oli varmaan siitä kiitollinen, niin myös me omaiset. Kiitos teille kaikille, kun jaksatte tehdä tätä hyvää ja raskasta työtä. Toivomme, että saatte sen kiitoksen ja arvostuksen joka teille kuuluu. Suuri kiitos omahoitaja Netalle joka hoidit äitiämme 5 pitkää vuotta. Olet meidän mielessä.  Kiitos myös Tarjalle jäit varmaan (asukkaan nimi) mieleen, niin myös meidän. HYVÄÄ LOPPUKESÄÄ KAIKILLE JA KIITOS VIELÄ KERRAN. Olette koko porukka mahtavia !!!! Tulemme vielä käymään kunhan ensiksi vähän lomailemme. Toivovat:  (asukkaan omaiset) "

Ja näinhän siinä on käynyt. Nämä omaiset ovat käyneet joka vuosi tervehtimässä meitä. Tänä jouluna toivat asukkaidemme iloksi pehmoeläimiä ja joulutervehdyksen.  Pehmoeläimet ovat kovassa käytössä asukkaiden sylissä ja halittavana.

sss.jpg

 

"Äitini (asukkaan nimi) elämä päättyi ja hän siirtyi ajasta iäisyyteen iltamyöhään 29.12.2016. Sain siitä kiitettävästi tiedon.

Nyt onkin aika lausua suuret kiitokset kaikille äitiäni hoitaneille henkilöille Jokikartanossa. Olen ollut todella tyytyväinen hänen hoitoonsa kaikilta osilta. Henkilökunta on todella ystävällistä, osaavaa ja panostaa hoitoon. Olen myös tyytyväinen siihen, miten hyvin on minut pidetty ajantasalla kaikissa vaiheissa asioista.

Kiitoksilla ( asukkaan omainen )"

 

"Hei,

Haluaisin välittää iso kiitokset Attendo Jokikartanon henkilökunnalle isäni (asukkaan nimi) erittäin hyvästä hoidosta.

Tämä myös päättäjille tiedoksi. Ajankohtaisen keskustelun ilmapiirissä toivon, että myös hyvät hoivapaikat ja erinomainen hoito huomioidaan.

Ystävällisin terveisin,
(asukkaan omainen)"